Een film zegt meer dan 1000 woorden

Creëer meer naamsbekendheid en engagement door gebruik te maken van unieke film content. Van bedrijfsvideo tot aftermovies.

Unieke content, op maat voor jouw bedrijf

Hoe kun je onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrentie? Heb je een product of dienst welke bijzonder of uniek is, of ligt het aan de manier waarop je jouw product of dienst aan de buitenwereld presenteert? Met een goede film kun je het verschil maken. Daarnaast worden filmpjes ook vaker bekeken dan lange teksten gelezen worden. Zowel op je website, als bij andere marketingdoeleinden zoals via social media, kan een film het verschil maken!

Wat komt er allemaal kijken bij een goede film

Van tevoren wordt er eerst gekeken naar het doel van de te maken film. Vervolgens wordt er doorgesproken wat er allemaal gefilmd moet worden. Op de filmdag worden alle opnames gemaakt en vervolgens moet je rekening houden met het maken en bewerken van de daadwerkelijke film met pakkende muziek eronder.

Vraag naar de mogelijkheden

Onze werkwijze

01. Voorbereiding

In ons kennismakingsgesprek komen wij erachter wie je bent, wat je doet en welke doelen jij voor ogen hebt. Aan de hand van deze doelen maken wij een plan om de film te realiseren. Vervolgens doen wij jou een voorstel.

02. Uitvoering

Tevreden met het voorstel? We plannen de filmdagen in en gaan dan aan de slag om een geweldige film te realiseren!

03. Oplevering

De film ontvang je in de gewenste formaten. Op deze manier kan de film voor verschillende doeleinden ingezet worden!

Opnames waar we trots op zijn

Wij hebben verschillende organisaties geholpen met het maken van filmopnames. Te gekke beelden, met allemaal hun eigen verhaal! Doe hieronder vast wat inspiratie op, bekijk ons Youtube kanaal of vraag naar specifieke mogelijkheden!

Topjaloeziën

Golfclub Zeewolde

Paul Slangen

Klaar om online het verschil te maken?

iExist helpt jou online succes te boeken.

Start vandaagDoe de gratis website check