Doe eens Social

Wil jij social media benutten om jouw doelgroep te bereiken? Wij helpen je!

Bereik je doelgroep via social media!

De eerste stap is het vaststellen van jouw doelgroep. Op basis van de vastgestelde doelgroep is de volgende stap om te kijken op welke social media kanalen jouw doelgroep zich bevindt. Daarna is het van belang om te kiezen welke kanalen je wilt benutten en deze kanalen te optimaliseren. Bereik jouw volgers of adverteer om nieuwe volgers te krijgen. Zorg ervoor dat al jouw promoties zichtbaar worden bij jouw doelgroep.

Start vandaag

Onze werkwijze

01. Voorbereiding

In ons kennismakingsgesprek komen wij erachter wie je bent, wat je doet en welke doelen jij voor jouw organisatie voor ogen hebt. Aan de hand van deze doelen maken wij een plan hoe wij dit gaan realiseren. Vervolgens doen wij jou een voorstel.

02. Uitvoering

Tevreden met het voorstel? Dan gaan wij voor jou aan de slag om het plan uit te voeren. Wij starten met het maken van een content planning, het creëren van content en het inplannen van posts op de vastgestelde kanalen.

03. Rapportage

Afhankelijk van onze afspraken krijg je aan het eind van de maand of aan het eind van de campagne een heldere rapportage. In deze rapportage zie je de behaalde resultaten en de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Waar nodig stellen wij het plan bij. Wel zo eerlijk en transparant.

Klaar om online het verschil te maken?

iExist helpt jou online succes te boeken.

Start vandaagDoe de gratis website check