Een webshop die zichzelf verkoopt

Offerte aanvragen

Meer bezoekers en hogere conversie

Online je diensten of producten verkopen? Dan kan een webshop de juiste oplossing bieden. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke webshops, die gericht zijn op het behalen van conversie. In de meeste gevallen maken wij gebruik van WooCommerce om de webshop te bouwen die aan al jouw eisen voldoet.

Naast het ontwikkelen van de webshop bieden wij mogelijkheden aan om je producten online beter vindbaar te maken en om ze beter te promoten. Dit kan met behulp van SEO, SEA en social media. Ben jij klaar voor omzetgroei?

Wanneer de webshop af is en goed in elkaar zit, is de volgende stap om meer bezoekers naar de webshop te trekken. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt adverteren in Google of op social media, maar je kunt er ook voor zorgen dat je organisch beter vindbaar wordt in Google.

Volledig geoptimaliseerd en responsive

Gemakkelijk zelf producten beheren

Verhoog je omzet

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Hoe wij te werk gaan

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen. Samen bespreken we de doelstellingen en eisen voor de nieuwe webshop.
2

Aanleveren content

Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen in de vorm van afbeeldingen, teksten, filmpjes, productinformatie en meer, gaan wij aan de slag met jouw nieuwe webshop.
3

Eerste versie en feedback

Wanneer wij de eerste versie opleveren, is er nog ruimte voor feedback. Daarna zorgen we ervoor dat de website naar wens is en klaar is voor de livegang.
4

Webshop online

Nu de webshop online is, kun je aan de slag met het verkopen van jouw assortiment. Uiteraard is het altijd mogelijk om de webshop aan te passen en verder te optimaliseren.
Klaar om online het verschil te maken?

iExist helpt jou online succes te boeken.

Start vandaagDoe de gratis website check