Nieuwe website laten maken?

Offerte aanvragen

Online presteren doen wij samen

Hoe ziet een goede website er eigenlijk uit? Een website kan er goed uitzien, maar dat betekent niet dat de website ook direct een hogere omzet of nieuwe klanten oplevert. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede website bijdraagt aan het behalen van resultaten in de vorm van naamsbekendheid, nieuwe klanten of een hogere omzet. Afhankelijk van jouw doelstellingen, adviseren wij hoe jouw website bij kan dragen aan het behalen van deze doelen. Met de juiste combinatie tussen functionaliteit en design, ontwikkelen wij de website die jouw business ondersteunt!

Na het kennismakingsgesprek hebben wij een duidelijk beeld van de doelstellingen van jouw organisatie en de eisen aan de nieuwe website. Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met de nieuwe website. Na het opleveren van de eerste en tweede versie lassen wij een feedback moment in. Na het tweede feedback moment werken wij naar de definitieve versie toe. Afhankelijk van de complexiteit van de website, is het mogelijk om binnen kort termijn een website te realiseren.

Volledig geoptimaliseerd voor computer, tablet en mobiel.

Eenvoudig om zelf te beheren.

Helpt doelstellingen te behalen.

Geoptimaliseerd voor Google.

Hoe wij te werk gaan

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen. Samen bespreken we de doelstellingen en eisen van de nieuwe website.
2

Aanleveren content

Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen (denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en meer), gaan wij aan de slag met jouw nieuwe website.
3

Versies en feedback

Na het opleveren van de 1e en 2e versie lassen wij feedback momenten in. Vervolgens werken wij naar een definitieve versie van de website. Als de website helemaal wens is, kan deze live!
4

Website online

De website is online! Nu kun je aan de slag met het verwezenlijken van de vastgestelde doelstellingen. Uiteraard is het mogelijk om de website na de livegang te updaten en te optimaliseren.
Klaar om online het verschil te maken?

iExist helpt jou online succes te boeken.

Start vandaagDoe de gratis website check