Meer klanten en een hogere omzet

Offerte aanvragen

Online presteren doen wij samen

Hoe ziet een goede website er eigenlijk uit? Een website kan er goed uitzien, maar dat betekent niet dat de website ook direct een hogere omzet of nieuwe klanten oplevert. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede website bijdraagt aan het behalen van resultaten in de vorm van naamsbekendheid, nieuwe klanten of een hogere omzet. Afhankelijk van jouw doelstellingen, adviseren wij hoe jouw website bij kan dragen aan het behalen van deze doelen. Met de juiste combinatie tussen functionaliteit en design, ontwikkelen wij de website die jouw business ondersteunt!

Na het kennismakingsgesprek hebben wij een duidelijk beeld van de doelstellingen van jouw organisatie en de eisen aan de nieuwe website. Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met de nieuwe website. Afhankelijk van de complexiteit van de website, is het op kort termijn mogelijk de eerste versie van de website op te leveren.

Volledig geoptimaliseerd en responsive

Gemakkelijk zelf te beheren

Draagt bij aan jouw doelstellingen

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Hoe wij te werk gaan

1

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen. Samen bespreken we de doelstellingen en eisen van de nieuwe website.
2

Aanleveren content

Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen (denk hierbij aan afbeeldingen, teksten, filmpjes en meer), gaan wij aan de slag met jouw nieuwe website.
3

Eerste versie en feedback

Wanneer wij de eerste versie opleveren, is er nog ruimte voor feedback. Vervolgens werken wij naar een definitieve versie van de website. Als de website naar wens is, kan de website live!
4

Website online

De website is online! Nu kun je aan de slag met het verwezenlijken van de vastgestelde doelstellingen. Uiteraard is het mogelijk om de website tijdens de livegang te updaten en te optimaliseren.
Klaar om online het verschil te maken?

iExist helpt jou online succes te boeken.

Start vandaagDoe de gratis website check